Prologis Park Bratislava prenajal polovicu špekulatívnej výstavby

NETKY.SK • 25 September 2015, 09:39 • 2 min
Prologis Park Bratislava prenajal polovicu špekulatívnej výstavby

BRATISLAVA – Spoločnosť Prologis pôsobiaca v oblasti priemyselných nehnuteľností oznámila podpis štyroch nájomných zmlúv na takmer 11.000 štvorcových metrov (m2) v špekulatívnych budovách v Prologis Parku Bratislava. Zmluvy pozostávajú z prenájmov v budovách DC12 a DC13.

slovakia

left justify in out

Firma prenajala 5562 m2 spoločnosti zaoberajúcej sa distribúciou náhradných automobilových dielov a príslušenstva. Ďalších 2600 m2 distribučných a kancelárskych priestorov od nej získala do prenájmu logistická spoločnosť Kerschner so sídlom v Rakúsku poskytujúca služby v oblasti environmentalistiky.

 

Dodávateľ materiálov a technológií pre reklamný priemysel Spandex si v bratislavskom Prologis Parku prenajal 2300 m2 distribučných a kancelárskych plôch a 342 m2 kancelárskych priestorov získala spoločnosť PPA Power DS dodávajúca alternatívnu energiu.

 

Prologis tiež uzavrel dve zmluvy o rozšírení a predĺžení prenájmu v existujúcich budovách priemyselného parku. Zahŕňajú predĺženie zmluvy na 17.069 m2 a rozšírenie prenájmu o 2945 m2 spoločnosťou zaoberajúcou sa distribúciou spotrebného tovaru, ako aj rozšírenie prenájmu o 1664 m2 a 118 m2 kancelárskych priestorov maloobchodnej spoločnosti so secondhandovým oblečením Textile House.

 

"Výsledky Prologis Parku Bratislava viedli k začatiu špekulatívnej výstavby ďalších dvoch budov, ktoré sú teraz z 50 % prenajaté," uviedol senior viceprezident a riaditeľ Prologis pre Českú republiku a Slovensko Martin Polák.

 

Prologis Park Bratislava je priemyselný park nachádzajúci sa 24 kilometrov východne od centra Bratislavy, dva kilometre od Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska. Pozostáva z viac ako 250.000 m2 výrobných a distribučných priestorov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies