Prokuratúra vyšetruje vyhrážky hráčom talianskeho ASG Nocerina

NETKY.SK • 11 November 2013, 16:05 • 2 min
Prokuratúra vyšetruje vyhrážky hráčom talianskeho ASG Nocerina

RÍM - Prokuratúra začala vyšetrovať vyhrážky smrťou hráčom talianskeho futbalového treťoligistu ASG Nocerina.

slovakia

left justify in out

"Nech si páchatelia nemyslia, že vyviaznu bez trestu," cituje agentúra dpa slová prokurátora Giancarla Izza.

Nedeľňajší derby zápas medzi tímami US Salernitana a ASG Nocerina musel rozhodca už po dvadsiatich minútach ukončiť, pretože hostia mali na ihrisku iba šesť hráčov. Pred stretnutím ohrozovali hráčov ASG vlastní fanúšikovia a tí sa najprv zdráhali vôbec nastúpiť. Duel začal s oneskorením, tréner Noceriny trikrát striedal hneď v úvode a následne opustilo hraciu plochu päť zranených hráčov. Vzhľadom na obavu z výtržností nepustili usporiadatelia na štadión fanúšikov hostí. Tí od hráčov žiadali, aby nenastúpili a vyhrážali sa im smrťou. "To, čo sa stalo, škodí imidžu celého talianskeho športu," reagoval prezident Talianskeho olympijského výboru (CONI) Giovanni Malago.

Polícia už údajne identifikovala asi tridsať fanúšikov. Všetci vinu popreli a tvrdia, že od mužstva očakávali iba "jasný signál".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies