Prokuratúra rozhodne o obžalobe Cliffa Richarda pre podozrenie zo sexuálneho zneužitia chlapca

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 06:35 • 2 min
Prokuratúra rozhodne o obžalobe Cliffa Richarda pre podozrenie zo sexuálneho zneužitia chlapca

LONDÝN - Anglická polícia sprístupnila prokuratúre spis týkajúci sa vyšetrovania speváka Cliffa Richarda, ktorý čelí obvineniu zo sexuálneho zneužitia chlapca.

slovakia

left justify in out

Prokuratúra rozhodne, či 75-ročného interpreta obžalujú.

 

K zneužitiu údajne došlo ešte v 80. rokoch minulého storočia, keď mala obeť menej ako 16 rokov. Na základe obvinenia polícia predvlani v auguste prehľadala spevákov byt. Vo februári minulého roka sa objavili aj ďalšie obvinenia, polícia o nich však neposkytla žiadne detaily. Interpret, ktorý odmieta všetky obvinenia, sa dobrovoľne stretol s vyšetrovateľmi a odpovedal na otázky.


Cliff Richard, vlastným menom Harry Rodger Webb, je jedným z najúspešnejších britských hudobníkov. Počas kariéry vydal viac ako 40 štúdiových albumov, 11 živých nahrávok, 15 kompilácií či viac ako 40 EP nahrávok. Je držiteľom troch BRIT Awards vrátane ceny za mimoriadny prínos hudbe, ktorú dostal v roku 1989. O šesť rokov neskôr mu britská kráľovná udelila titul rytiera.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona