Prokuratúra podala oobžalobu na 16 obvinených predstaviteľov takáčovcov

NETKY.SK • 7 Júl 2021, 08:50 • 2 min
Prokuratúra podala oobžalobu na 16 obvinených predstaviteľov takáčovcov

BRATISLAVA - Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry podal v utorok 6. júla na Špecializovaný trestný súd v Pezinku obžalobu na predstaviteľov zločineckej skupiny takáčovcov.

slovakia

left justify in out

Obžalobu podal na 16 obvinených za 24 skutkov. Informovala o tom hovorkyňa Generálnej prokuratúry Slovenskej republiky Jana Tökölyová.

 

Prečítajte si: Šéf NAKA Branislav Zurian odmieta tvrdenia, že vynášal utajované informácie


Národná kriminálna agentúra s ďalšími špeciálnymi útvarmi polície zadržala obvinených údajných takáčovcov v pondelok 28. októbra 2020 ráno na viacerých miestach západného Slovenska v rámci akcie Apač. Následne NAKA zadržala v sobotu 2. novembra aj Ľubomíra Kudličku, údajného bosa takáčovcov.

 

Súvisiaci článok: Údajnému šéfovi takáčovcov Kudlovi potvrdili trest 25 rokov väzenia za objednávku vraždy

 

Jeho zadržanie súviselo s vraždou Romana Krajčiho, ktorá sa stala v roku 2006 v Prievidzi. Najvyšší súd 14. apríla zamietol odvolanie Ľubomíra Kudličku a za vraždu mu potvrdil trest vo výške 25 rokov väzenia.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies