Prokuratúra podala obžalobu na exposlanca Daniela L. pre prečin usmrtenia

NETKY.SK • 19 Júl 2017, 12:51 • 2 min
Prokuratúra podala obžalobu na exposlanca Daniela L. pre prečin usmrtenia

BRATISLAVA – Prokurátor už podal obžalobu na bývalého poslanca Národnej rady (NR) SR Daniela L. v prípade dopravnej nehody na Vajnorskej ulici v Bratislave v septembri minulého roka.

slovakia

left justify in out

„Dozorový prokurátor po preštudovaní spisového materiálu dňa 18.07.2017 podal na Okresný súd Bratislava III obžalobu na obvineného Daniela L. pre prečin usmrtenia,“ povedal Janíček pre TASR.

 

V prípade dokázania viny môže obvinený stráviť za mrežami dva až päť rokov, do úvahy však prichádza aj podmienečný trest odňatia slobody.

 

Daniel L. zrazil 72-ročného muža 19. septembra 2016 vo večerných hodinách na križovatke bratislavských ulíc Kutuzovova a Vajnorská. Bezprostredne po udalosti mu poskytol prvú pomoc. Podrobil sa skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Staršieho chodca potom previezli do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies