Prokuratúra podala ďalšiu žalobu na Mojsejovú: Versačemu nevrátila milióny!

NETKY.SK • 12 December 2013, 10:56 • 2 min
Prokuratúra podala ďalšiu žalobu na Mojsejovú: Versačemu nevrátila milióny!

KOŠICE - Na kontroverznú podnikateľku z košického Pereša Noru Mojsejovú podala prokuratúra ďalšiu obžalobu za podvod. Kauza sa týka miliónovej pôžičky od Norinho bývalého kamaráta Františka Kabrheľa, známeho ako Versače.

slovakia

left justify in out

"Dňa 30.12.2008 po predchádzajúcich rokovaniach s prísľubom nereálne vysokých úrokov a v rozpore so skutočnosťou deklarovanej solventnosti svojej osoby vylákala od poškodeného Františka Kabrheľa finančnú hotovosť v celkovej sume 25.700.000 slovenských korún (vyše 853.000 eur)", uvádza sa v obžalobe. Pôžičku rozdelenú na časti mala vrátiť do 30.12.2009, čo však podľa obžaloby neurobila.

Podľa prokuratúry tým spôsobila obzvlášť závažný zločin podvodu, za čo jej hrozí 10 až 15 rokov väzenia. Nora Mojsejová je od začiatku septembra vo vyšetrovacej väzbe pre trestné stíhanie za daňové podvody s dvojmiliónovou škodou, v ktorých figuruje ďalších 14 obvinených, pripomenul denník Plus Jeden Deň v článku "Ďalšia obžaloba na krku".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies