Prokuratúra obžalovala lupiča, ktorého postrelil Milan Kňažko, keď bránil svoj majetok

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 14:45 • 2 min
Prokuratúra obžalovala lupiča, ktorého postrelil Milan Kňažko, keď bránil svoj majetok

BRATISLAVA – Prokuratúra dnes oficiálne obvinila lupiča, ktorý chcel bývalého politika a herca okradnúť vo vlastnom dome.

slovakia

left justify in out

V Januári tohto roku sa Pavol Novotný (49) vlámal do luxusnej vily Milana Kňažka. Bývalý umelec sa pred páchateľom bránil legálne držanou zbraňou a lupiča postrelil. Ten skončil v nemocnici na operačnom kresle. Kňažko na páchateľa vypálil dve strelné rany, z ktorých ho jedna zasiahla do nohy.

 

Lupič sa pokúsil s peniazmi a zlatom aj napriek zraneniu ujsť, ale v záhrade domu ho chytila polícia. Bývalý politik potvrdil, že svoj majetok bol nútený chrániť a muža postrelil na úteku. Prokuratúra dnes vzniesla obvinenie voči lupičovi, ktorý sa vlámal na cudzí pozemok s úmyslom odcudziť hercov majetok.

 

„Prokurátor Okresnej prokuratúry Bratislava I podal na obvineného Pavla N. obžalobu na Okresný súd Bratislava I pre zločin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a prečinom poškodzovania cudzej veci,“ povedal Šúrek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies