Prokurátor zbavil Messiho obvinenia z daňových únikov

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 08:31 • 2 min
Prokurátor zbavil Messiho obvinenia z daňových únikov

BARCELONA - Španielska prokurátora súhlasila so zastavením súdneho procesu proti argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu. Ten bol spolu so svojim otcom Jorgem obvinený z daňových únikov.

slovakia

left justify in out

Agentúra AP čerpala informácie z tlačovej správy, ktorú zverejnila marketingová firma zastupujúca hviezdu FC Barcelona. V správe sa uvádza, že obvinenia zbavili iba Messiho juniora, proces s jeho otcom bude naďalej pokračovať. Vyšetrovatelia údajne súhlasili s obhajobou, ktorá od začiatku tvrdila, že argentínsky reprezentant nevedel o obchodných rozhodnutiach otca a jeho finančných poradcov.
      

Španielska prokuratúra žalovala Messiovcov za to, že nepriznali príjmy z marketingovej činnosti z rokov 2006 až 2009. Štát údajne mali pripraviť o štyri milióny eur na daniach tým, že práva na hráčov marketing zaregistrovali vo firmách so sídlom v daňových rajoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona