Prokurátor obvinil agresívneho majiteľa PAOK Solún: Klub, v ktorom pôsobia aj dvaja Slováci neminie tvrdý trest!

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 14:09 • 2 min
Prokurátor obvinil agresívneho majiteľa PAOK Solún: Klub, v ktorom pôsobia aj dvaja Slováci neminie tvrdý trest!

ATÉNY - Grécky športový prokurátor obvinil majiteľa gréckeho klubu PAOK Solún Ivana Savvidisa z neoprávneného vstupu na ihrisko počas nedeľného ligového zápasu s AEK Atény (0:0).

slovakia

left justify in out

Podľa gréckeho športového zákona tak hrozí klubu odpočet bodov, pokuta 50.000 eur, zavretie štadióna a v najhoršom prípade zostup do nižšej súťaže. Savvidis môže navyše dostať zákaz vstupu na štadión na tri až päť rokov.

 

img

 

K incidentom v dueli PAOK - AEK prišlo krátko po tom, čo rozhodcovia v nadstavenom čase neuznali gól domácich na 1:0. Na trávnik vbehli fanúšikovia a v spoločnosti svojich bodyguardov a s pištoľou za opaskom aj Savvidis. Jeho správanie ostro odsúdila Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) a grécka vláda prerušila najvyššiu futbalovú súťaž v krajine. Šéf klubu sa za svoje správanie ospravedlnil.

 

Za PAOK nastúpil od 55. minúty slovenský reprezentant Róbert Mak. V štruktúrach klubu pôsobí na pozícii športového riaditeľa bývalý slovenský rozhodca Ľuboš Micheľ.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies