Prokurátor neverí, že Lohan dokončila verejnoprospešné práce

NETKY.SK • 29 Január 2015, 10:29 • 2 min
Prokurátor neverí, že Lohan dokončila verejnoprospešné práce

BRATISLAVA - Prokurátor Terry White neverí, že americká herečka a speváčka Lindsay Lohan naozaj dokončila verejnoprospešné práce.

slovakia

left justify in out

Súd nariadil 28-ročnej rodáčke z New Yorku, okrem iného, 30 dní verejnoprospešných prác po tom, ako v júni 2012 narazila autom do nákladiaka, pričom porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii.

 

White na stredajšom súdnom pojednávaní v Santa Monice vyhlásil, že chce preveriť dokumenty, v ktorých uvádzajú, že herečka vykonala počas deviatich dní 80 hodín verejnoprospešných prác. Uviedol, že ak sa mu podarí dokázať, že to nie je pravda, bude žiadať, aby Lohan poslali za mreže. White tvrdí, že Lohan, ktorá mala dokončiť trest počas pobytu v Londýne, započítali do hodín aj stretávanie sa s fanúšikmi a okrem toho bola v tom čase chorá a liečila sa. "Rád by som trávil čas s celebritami a videl ich život, ale to nie sú verejnoprospešné práce," vyjadril sa. Ďalšie pojednávanie sa bude konať 18. februára. 

 

Herečkin právny zástupca Mark Heller povedal pre americký magazín People, že situáciu okolo jeho klientky vždy dramatizujú. "Lindsay mala veľmi úspešné pôsobenie v londýnskom predstavení. Darilo sa jej veľmi dobre a podľa mojich poznatkov dokončila verejnoprospešné práce, zatiaľ čo bola v zahraničí," vyhlásil. 

 

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Zahrala si tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010). Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN v marci a apríli 2014, v ôsmich častiach približovala život Lohan v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies