Projekt VSE CITY RUN pomôže pediatrickému oddeleniu nemocnice

NETKY.SK • 23 Máj 2015, 15:37 • 2 min
Projekt VSE CITY RUN pomôže pediatrickému oddeleniu nemocnice

POPRAD - Po štvrtýkrát zavíta pod Tatry celodenný charitatívny projekt VSE CITY RUN. Podujatie bude v tomto roku zamerané na pomoc Pediatrickému oddeleniu Nemocnice Poprad. Z výťažku by chcelo zakúpiť novorodenecký a detský transportný ventilátor BabyPAC.

slovakia

left justify in out

Malí i veľkí športovci sa v v rámci akcie v stredu 10. júna najprv postavia na bežecký pás v snahe prekonať čo najviac kilometrov. Nasledovať bude štart štvorkilometrového nesúťažného behu v centre Popradu. Mottom podujatia je „Vyhráva jeden, pomáha každý".


Začiatok benefičného behu na páse je o 10:00. Záujemcovia, ktorí sa chcú zapojiť do behu centrom Popradu, sa môžu zaregistrovať na internetovej stránke cityrun.sk alebo v deň podujatia od 14:00 na Námestí sv. Egídia. Štart bežcov je naplánovaný na 17:00. „Celý výťažok z predaja štartových čísel spolu so sumou, ktorú spoločne vybeháme na bežiacom páse, odovzdáme na symbolickom šeku o 18:00 zástupcom Nemocnice Poprad,“ informoval komunikačný manažér mesta Marián Galajda. V minulom roku sa vďaka podujatiu podarilo podporiť neziskovú organizáciu Novorodenec vyše štyrmi tisíckami eur. Popradčania vtedy ubehli na bežeckom páse vzdialenosť 105,02 km.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies