Projekt Mafia Corner zverejnil videoklip k piesni #NSRC

NETKY.SK • 9 November 2015, 11:06 • 2 min
Projekt Mafia Corner zverejnil videoklip k piesni #NSRC

BRATISLAVA - Projekt Mafia Corner zverejnil prostredníctvom služby YouTube skladbu #NSRC (feat. Daff).

slovakia

left justify in out

"Nesnažím sa nikomu nadávať ani nič podobné, práve naopak, sympatizujem so všetkými ľuďmi, ktorí boli, sú a budú vystavovaní a tlačení k stene rôznymi životnými situáciami, či už menšími alebo väčšími, až do momentu, keď si človek povie, že na to môže 'nasrac'. Každý má problémy v škole, v práci, v živote, vo vzťahu a tak ďalej. Niekedy robí všetko pre to, aby sa to zmenilo a ono to je ešte horšie. Každý to dobre pozná, každý mal zlý deň, zlé obdobie a vie sa s tým stotožniť. Avšak niekedy si proste treba povedať, 'Stačí', a ďalej sa nezaťažovať. Lebo by sa človek zbláznil. Pre tých je tu #NSRC," uviedol Mike, stojaci za projektom Mafia Corner. Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom Mike prezentuje skladbu na parkovisku, kde sa predvádzajú aj tanečníci a tanečnice.


Formácia Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Prvý menovaný však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou. Spolupracovali napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner má na konte aj hit Vypic a žic.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies