Projekt Mafia Corner zverejnil skladbu Nechce Sa Mi!

NETKY.SK • 19 September 2016, 15:06 • 2 min
Projekt Mafia Corner zverejnil skladbu Nechce Sa Mi!

BRATISLAVA - Slovenský projekt Mafia Corner zverejnil skladbu Nechce Sa Mi!. Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom sa spolu so spevákom Mikeom predstavil moderátor Milan "Junior" Zimnýkoval.

slovakia

left justify in out

Obaja stvárnili predavačov v obchode s elektrospotrebičmi, ktorí sa snažia získať priazeň zákazníkov i manažéra v podaní Daniela Straku. "Je o mne známe, že veľmi neobľubujem natáčacie dni, ktoré sú namáhavé a nikdy neviem, ako budú reagovať ľudia na to, čo som na nich vymyslel. Aj napriek tomu som si dosť užíval, minimálne preto, že sme mohli zo seba robiť debilkov a dovoliť si na ľudí to, čo si bežne dovoliť nemôžeme. Juniorove tanečky tiež stáli za to. Tiež sme do klipu zakomponovali jedno virálne video, ale aby som všetko nevykecal dopredu, nech uhádnu diváci," povedal Mike.

 


O réžiu novinky, ktorú nakrúcali v Prešove, sa postaral Michal Smoleň. Junior uviedol, že sa mu vďaka účinkovaniu v klipe splnil sen. "Bola to pre mňa nová skúsenosť. Mikea sledujem už dlhšie a páči sa mi, že si ide svoje. Aj keď točenie dokrútok vyzerá podobne, toto točenie klipu bolo 'iné kafe'. Navyše sa mi splnil sen - byť v predajni elektra sám. Keď som bol malý, chcel som robiť v takom elektre. Ďakujem za trpezlivosť ľudí z predajne a zo štábu a DVD prehrávač, ktorý som si odniesol," povedal moderátor.

 


Formácia Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Randy Gnepa však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou. Formácia spolupracovala napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner vo svojej tvorbe mieša prvky svetovej popovej hudby so slovenskou a na konte má aj ďalšie skladby ako Vypic a žic (feat. Danka Stark), Slavic a pic, Joj Mamka Mamička, #NSRC (feat. Daff), Holubička alebo Ja nechcem.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies