Projekt Mafia Corner zverejnil singel Sme také, aké sme

NETKY.SK • 2 Máj 2016, 13:20 • 2 min
Projekt Mafia Corner zverejnil singel Sme také, aké sme

BRATISLAVA - Slovenský projekt Mafia Corner zverejnil singel Sme také, aké sme. Ide o coververziu rovnomennej piesne, ktorú nahrala Beáta Dubasová.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracovala aj speváčka Stefi, ktorá bojovala s rakovinou. "Do môjho života prišlo veľa negatívnych zmien, preto sa snažím na to nemyslieť a pracujem, aby som rozdávala radosť iným, čo pomáha aj mne. Prestala som fajčiť, čo je ďalšia pozitívna zmena, kompletne som zmenila imidž a žijem zdravšie. Snažím sa ukazovať ľuďom s podobnou diagnózou, že treba byť silný a neprestať žiť a tešiť sa zo života," uviedla interpretka, ktorá s Mafia Corner spolupracovala aj na piesni A ja taka Dzivočka.

 

Fanúšikovia a fanúšičky si môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom okrem interpretov účinkujú aj členky tanečného centra Outbreak.


Formácia Mafia Corner vznikla v roku 2013 ako spoločný projekt producentov Randyho Gnepu a Toy Boya známeho aj pod menom Mike. Randy Gnepa však pre pracovnú vyťaženosť už nie je jeho súčasťou. Formácia spolupracovala napríklad s Petrom Lipom, Jarom Smejkalom, Cigánskymi diablami alebo Dominikou Mirgovou. Mafia Corner vo svojej tvorbe mieša prvky svetovej popovej hudby so slovenskou a na konte má aj ďalšie skladby ako Vypic a žic (feat. Danka Stark), Slavic a pic, Joj Mamka Mamička, #NSRC (feat. Daff), Holubička alebo Ja nechcem.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona