Projekt Bleachers predstavil videoklip k piesni Don’t Take the Money

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 16:06 • 2 min
Projekt Bleachers predstavil videoklip k piesni Don’t Take the Money

BRATISLAVA 3. mája (SITA) - Americký spevák a hudobník Jack Antonoff zverejnil so svojím projektom Bleachers videoklip k piesni Don’t Take the Money.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný muzikant sa v pestrofarebnej novinke predstavil ako ženích, ktorého svadbu so zahraničnou kráskou prekazí jej bývalá priateľka. Tá Antonoffa zbije a s nevestou ujde. Video režírovala interpretova priateľka, herečka a filmárka Lena Dunham, a zahrala si v ňom aj Alia Shawkat, známa zo seriálu Arrested Development (2003).

Singel Don’t Take the Money, na ktorom sa autorsky podieľala novozélandská speváčka Lorde, pochádza z tretieho albumu spomínaného projektu. Nahrávka s názvom Gone Now, na ktorej Antonoff spolupracoval s produkčnou skupinou Organized Noize a producentom Sounwaveom, sa na trh dostane 2. júna a bude obsahovať dvanásť skladieb. Rodák z Bergenfieldu v New Jersey z nej predstavil aj skladbu Hate That You Know Me.

Jack Michael Antonoff sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2000, pričom o dva roky neskôr spoluzaložil indierockovú kapelu Steel Train, s ktorou vydal albumy Twilight Tales From The Prairies Of The Sun (2005), Trampoline (2007) a Steel Train (2010) ako aj tri EP nahrávky. Formácia ukončila činnosť v roku 2013.

 

Antonoff však už od roku 2008 pôsobil aj v skupine Fun, ktorá má na konte štúdiovky Aim And Ignite (2009) a Some Nights (2012). Z druhej menovanej pochádza skladba We Are Young, za ktorú spoločne s Nateom Ruessom, Andrewom Dostom a Jeffom Bhaskerom získal Grammy v kategórii Skladba roka.

 

Druhú Grammy má Antonoff ako jeden z producentov albumu 1989 (2014) speváčky Taylor Swift. Spomínaný projekt Bleachers ohlásil začiatkom roka 2014 a následne s ním vydal albumy Strange Desire (2014) a Terrible Thrills, Vol. 2 (2015).

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona