Program Bratislavských Jazzových Dní je kompletný

NETKY.SK • 6 Október 2015, 09:18 • 2 min
Program Bratislavských Jazzových Dní je kompletný

BRATISLAVA - Organizátori Bratislavských Jazzových Dní predstavili kompletný program 41. ročníka podujatia. Známe sú už aj mená šiestich interpretov, ktorí sa predstavia v súťaži Pódium mladých talentov Nadácie SPP.

slovakia

left justify in out

Sú nimi Samuel Hošek Jazz Band, Especias, Ľubo Šamo Project, Cha Bud!, Juraj Schweigert & The Groove Time a Frankie Kimono. Víťaz, ktorého vyberú hlasovaním fanúšikovia a fanúšičky, bude môcť na budúcoročných džezákoch vystúpiť na hlavnom pódiu.


Bratislavské Jazzové Dni sa budú konať 23. až 25. októbra v bratislavskej Inchebe a 27. októbra v Starej tržnici. Celkovo sa predstaví 24 interpretov. Hlavnou hviezdou otváracieho večera bude americká formácia Snarky Puppy. Okrem nej sa na A-stagei predstavia tiež trio Jeffa Ballarda, v ktorom pôsobila aj Lionel Loueke a Chris Cheek, ďalej Andreas Várady Band s Radovanom Tariškom a skupina GrooveHub, minuloročný víťaz súťaže Pódium mladých talentov Nadácie SPP. Sobotňajším headlinerom bude americký skladateľ a spevák Gregory Porter s kapelou. Ďalej vystúpia Juraj Griglák & Co feat. Poogie Bell & Chris Hemingway, Bob Mintzer Quintet a Alain Caron Group. O nedeľný program sa postarajú americká kapela Fourplay, francúzsky kontrabasista Stéphane Kerecki, americká speváčka Marla Glen a talianska formácia Luca Ciarla Quartet.


Na B-stagei sa v jednotlivé dni postupne predstavia Kirk Lightsey & Paul Zauner Sextet, Daniel Čačija Quintet a Jaromír Honzák Quartet. Okrem nich vystúpia aj spomínaní šiesti finalisti súťaže Pódium mladých talentov Nadácie SPP. V utorok 27. októbra sa potom v Starej tržnici predstaví americká hudobníčka a speváčka Esperanza Spalding s projektom Emily's D+Evolution. Zahrajú aj Sisa Fehérová & Fehero Rocher a Grzegorz Karnas Formula.
Informácie pochádzajú od PR manažérky festivalu Silvie Turnerovej a z archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona