Professor Green má novú priateľku

NETKY.SK • 26 November 2016, 12:32 • 2 min
Professor Green má novú priateľku

LONDÝN - Anglický rapper Professor Green má novú priateľku. Tridsaťdvaročný rodák z Londýna sa nedávno ukázal na verejnosti s modelkou Fae Williams. Dvojica už takisto zverejnila prostredníctvom služby Instagram niekoľko spoločných fotografií.

slovakia

left justify in out

Interpret sa tento rok rozviedol s Millie Mackintosh, s ktorou začal randiť v roku 2012. V marci 2013 sa zasnúbili a o šesť mesiacov neskôr spečatili svoj vzťah v anglickom Somersete.

 

 

 

Two wrongens don't make a right

Fotka uverejnená používateľom Stephen Manderson (@professorgreen),

 

Professor Green, vlastným menom Stephen Paul Manderson, vydal v roku 2006 prvý mixtape Lecture #1. O dva roky nasledovalo The Green EP, po ktorom na trh uviedol debutový album Alive Till I'm Dead (2010). Nahrávka obsadila druhé miesto v UK Charte a pochádzajú z nej úspešné single I Need You Tonight či Just Be Good To Green, na ktorom spolupracovala aj Lily Allen. V októbri 2011 sa fanúšikovia a fanúšičky tešili z druhého albumu At Your Inconvenience, ktorý sa dostal na tretiu priečku UK Chartu. Pochádza z neho aj singel Read All About It, v ktorom spieva aj Emeli Sandé. Hit dobyl britský singlový rebríček. V septembri 2014 mu vyšla tretia štúdiovka Growing Up In Public.
Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona