Profesor odporučil Emme Watson skončiť s herectvom

NETKY.SK • 6 August 2013, 09:39 • 2 min
Profesor odporučil Emme Watson skončiť s herectvom

LONDÝN - Britská herečka Emma Watson prezradila, že jej univerzitný profesor odporučil vzdať sa herectva. V rozhovore pre americký magazín Entertainment Weekly zároveň priznala, že ona sama si istý čas kládla otázky, či dokáže pokračovať vo filmovej kariére aj po skončení série filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi (2001 - 2011), kde stvárnila Hermionu.

slovakia

left justify in out

"Na chvíľu som podľahla pochybnostiam, či ešte dokážem zahrať niečo iné. Trochu ma to paralyzovalo a mala som trému. Potom mi navyše aj profesor povedal, že ani podľa neho by som nemala hrať. Skutočne som s tým zápasila a nemala som z toho dobrý pocit," priznala. "Ľudia ma škatuľkovali a začalo ma to štvať. Odrazu som ich chcela presvedčiť o opaku. V istom zmysle mi to dodalo energiu. Nie som si istá, ako došlo k tomu obratu," dodala. 

Dvadsaťtriročná herečka si vraj nebola istá pokračovaním svojej kariéry, kým sa jej do rúk nedostal scenár snímky Charlieho malé tajomstvá (2012). "Zaľúbila som sa do toho. Ten film bol skvelou skúsenosťou, čím sa pre mňa istým spôsobom všetko vyriešilo," vysvetlila. 

Emma Watson je známa najmä zo spomínanej série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek. Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011), Bling Ring: Ako VIP-ky (2013) či To je koniec! (2013). Na budúci rok sa predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona