Produkciu tretieho Wolverina odštartujú začiatkom budúceho roka

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 13:34 • 2 min
Produkciu tretieho Wolverina odštartujú začiatkom budúceho roka

USA - Produkciu tretieho samostatného filmu o mutantovi Wolverinovi odštartujú začiatkom budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to prezradil režisér James Mangold. Bližšie informácie ale nezverejnil. Známy zatiaľ nie je ani názov pripravovanej komiksovky. Jej tvorcovia však už dávnejšie informovali, že film chcú do amerických kín uviesť 3. marca 2017. Scenár píše David James Kelly a na režisérsku stoličku sa posadí spomínaný Mangold.

 

Prvú samostatnú snímku o mutantovi Wolverinovi s názvom X-Men Origins: Wolverine (2009) režíroval Gavin Hood. Päťdesiatjedenročný Mangold sa ujal réžie druhého filmu s jednoduchým názvom Wolverine (2013). Komiksového hrdinu s adamantiovou kostrou v nich, rovnako ako aj v ďalších snímkach o mutantoch X-Men, stvárnil austrálsky herec Hugh Jackman, ktorý bude účinkovať aj v spomínanom treťom filme. Objaviť by sa v ňom mohol i Patrick Stewart. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona