Producent Mike Will Made-It ponúkol video ku skladbe s Big Seanom

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 15:43 • 2 min
Producent Mike Will Made-It ponúkol video ku skladbe s Big Seanom

BRATISLAVA - Americký hip-hopový producent Mike Will Made-It zverejnil videoklip ku skladbe On The Come Up.

slovakia

left justify in out

Vo vyše štvorminútovom klipe účinkuje okrem 28-ročného interpreta tiež rapper Big Sean, ktorý v skladbe hosťuje. Fanúšičky a fanúšikovia si môžu video pozrieť prostredníctvom služby YouTube, kde je dostupné od stredy. 

Skladba On The Come Up pochádza z producentovej debutovej štúdiovky Ransom 2, ktorú uviedol na trh v piatok 24. marca. Nahrávka, ktorá je zároveň pokračovaním mixtapeu Ransom (2014), obsahuje sedemnásť skladieb. Ako hostia sa na nej okrem spomínaného Big Seana predstavili napríklad aj Rihanna, Kendrick Lamar, Pharrell Williams, Lil Wayne, Gucci Mane, Migos, Future, 2 Chainz či Rae Sremmurd. 

Mike Will Made-It, vlastným menom Michael Len Williams II., pochádza z Atlanty a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2005. Svoj prvý mixtape s názvom Est. In 1989 (Last Of A Dying Breed) však ponúkol až v roku 2011. Po ňom nasledovali nahrávky Est. In 1989 Pt. 2 (2012), Est. In 1989 Pt. 2.5 (2012), #MikeWiLLBeenTriLL (2013) a spomínané Ransom a Ransom 2. Na konte má spolupráce s interpretmi ako Beyoncé, Rihanna, Lil Wayne, Ciara, Miley Cyrus či Kanye West. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona