Producent Billboard Music Awards bráni Madonninu poctu Princovi

NETKY.SK • 20 Máj 2016, 11:55 • 2 min
Producent Billboard Music Awards bráni Madonninu poctu Princovi

LOS ANGELES - Výkonný producent tohtoročného udeľovania Billboard Music Awards Mark Bracco je poctený, že americká speváčka Madonna vzdá počas udeľovania hudobných cien hold zosnulému spevákovi Princovi.

slovakia

left justify in out

Vyjadril sa tak v rozhovore pre agentúru AP po tom, čo interpretovi fanúšikovia spísali proti spomienkovému vystúpeniu 57-ročnej umelkyne online petíciu. "Myslím si, že každý má právo na svoj vlastný názor a každý ho môže mať, ale my sme poctení a viac ako nadšení, že Madonna počas show vystúpi a vzdá hold niekomu, kto bol jej priateľ, rovesník a kolega,“ uviedol s tým, že to bude fantastické vystúpenie.


Petícia, ktorú podpísalo už viac ako osemtisíc fanúšikov, vznikla po tom, čo organizátori podujatia oznámili, že práve kráľovná popu bude interpretkou, ktorá si vystúpením uctí Princovu pamiatku. Navrhujú, aby speváčka nebola jedinou a hlavnou umelkyňou, ktorá sa pocty podujme a mali by ju nahradiť napríklad hudobníkmi ako sú Chaka Khan, Janelle Monáe, D'Angelo, Sheila E. alebo Lenny Kravitz. Bracco jej vystúpenie naopak obraňuje. "Bude to veľmi intímne a úctivé a myslím si, že je to niečo, čo naozaj vzdá hold Princovi ako skvelému, priekopníckemu umelcovi,“ povedal dodávajúc, že sa s Madonnou na vystúpení dohodli po viacerých rozhovoroch o tom, ako by to malo celé vyzerať.


Rodáčka z Bay city v Michigane v minulosti spolupracovala s Princom na svojom štvrtom štúdiovom albume Like A Prayer (1989). Rodák z Minnesoty si zahral na gitare v skladbách Like A Prayer, Keep It Together a Act Of Contrition. Spoločne si zaspievali v piesni Love Song.


Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Hudobnú kariéru odštartovala začiatkom 80. rokoch v kapelách Breakfast Club a Emmy, no krátko na to sa vydala na sólovú dráhu. V roku 1983 vydala debutový eponymný album, po ktorom nasledovali nahrávky Like A Virgin (1984), True Blue (1986), spomínaný Like A Prayer, Erotica (1992), Bedtime Stories (1994), Ray Of Light (1998), Music (2000), American Life (2003), Confessions On A Dance Floor (2005), Hard Candy (2008), MDNA (2012) a Rebel Heart (2015). Medzi jej úspešné single patria skladby Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music či 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Na konte má sedem cien Grammy a od roku 2008 je členkou Rock'n'rollovej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona