Procházkovi dal peniaze aj človek blízky Smeru

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 09:52 • 2 min
Procházkovi dal peniaze aj človek blízky Smeru

BRATISLAVA - Jedným z darcov, ktorý podporil Radoslava Procházku v kampani v prezidentských voľbách, bol aj Martin Pukáč z Dolného Kubína. Ten nielenže v minulosti kandidoval za Smer-SD, ale jeho otec Juraj je skalným smerákom, zistil denník Plus jeden deň.

slovakia

left justify in out

V rokoch 2010-2012 robil Martinov otec asistenta poslancovi Dušanovi Galisovi. V súčasnosti je nominovaný ako člen Dozornej rady Letiskovej spoločnosti Žilina.

 

Exkanidát Martin Pukáč má s otcom Jurajom spoločnosť Impulz média, ktorá sa môže pochváliť štátnymi zákazkami týkajúcimi sa dopravného značenia. Z eurofondov mu pridelili cez ministerstvo hospodárstva dvakrát vyše dvestotisíc eur na Penzión Zuberec.

 

Aj keď Procházka o Martinovej kandidatúre nevedel, neprekáža mu a sympatie z konkurenčnej strany považuje za normálne, píše denník v článku "Sponzor blízky Smeru".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies