Procházka zostáva v Levski Sofia

NETKY.SK • 28 Jún 2014, 15:25 • 2 min
Procházka zostáva v Levski Sofia

TRNAVA - Futbalový stredopoliar Roman Procházka zostáva v bulharskom tíme Levski Sofia a bude sa s ním pripraviť na nadchádzajúcu sezónu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný záložník strávil uplynulý ligový ročník na hosťovaní v Spartaku Trnava a vedenie "andelov" ho chcelo získať opäť, tentokrát na trvalý prestup. Tréner bulharského mužstva José Murcia však slovenskému stredopoliarovi oznámil, že počíta s jeho službami a neuvoľní ho do vlasti.

 

"Túto informáciu mi Procházka dal vedieť vo štvrtok popoludní. Samozrejme, nebola to pre náš klub príjemná správa. Na druhej strane si uvedomujeme, že Roman je v najlepšom futbalovom veku a želáme mu s Levski, s ktorým má platnú zmluvu ešte na jeden rok, úspešnú sezónu," povedal pre oficiálnu internetovú stránku tretieho tímu uplynulej sezóny jeho PR manažér Marek Ondrejka. 


"V nedávno skončenom ročníku bol Procházka ťahúňom Spartaka a kapitánom na svojom mieste. Bol náš líder, vždy nechal na ihrisku všetko. Aj touto cestou mu ďakujeme za to, čo pre klub odviedol, kedykoľvek má dvere u nás otvorené," doplnil Ondrejka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona