Procházka: Voliť budem v Banskej Bystrici, na výsledky počkám v Košiciach

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 16:58 • 2 min
Procházka: Voliť budem v Banskej Bystrici, na výsledky počkám v Košiciach

BRATISLAVA - Kandidát na prezidenta Radoslav Procházka bude v sobotu 15. marca voliť novú hlavu štátu v Banskej Bystrici a nočné čakanie na výsledok strávi aj so svojím štábom v Košiciach. Oznámil to dnes na tlačovej konferencii s tým, že chce takto vyjadriť ambíciu aktívne pôsobiť ako prezident aj v regionálnych kanceláriách hlavy štátu.

slovakia

left justify in out

"Slovensko nie je len Bratislava," zdôraznil Procházka, ktorý by sa priateľom a rodine za pomoc v končiacej sa predvolebnej kampani najradšej odvďačil volebným víťazstvom. "Mojou základnou ambíciou vo voľbách bolo pomôcť Slovensku sa nadýchnuť, vykročiť dopredu a do vzťahu medzi ľuďmi a štátom vrátiť základnú rovnováhu a zdravý rozum," zopakoval.

Procházka zároveň podrobne zverejnil svoje majetkové pomery. Z nich je zrejmé, že od roku 2010 sa jeho príjmy vyšplhali na takmer 400.000 eur. Vlastní rodinný dom v Kraľoviankach (Šamorín), byt v Petržalke zaťažený hypotékou, dve autá, pozemky, záhrady či podiel v spoločnosti s ručením obmedzeným.

Novinárom sprístupnil aj svoj aktuálny zdravotný stav na základe výsledkov prehliadky, ktorú absolvoval dnes. Zo záznamu vyplýva, že nemá žiadne závažné ochorenie, mal by však obmedziť fajčenie.
Procházkova manželka Katarína by sa z pozície prvej dámy chcela sústrediť na dve oblasti. Prvou je právna pomoc ľuďom, ktorí si ju nemôžu dovoliť. Druhou je pomoc rodičom vychovávajúcim deti len zo štátneho príspevku, ktorý im nepokryje ani základné potreby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona