Procházka víta Ficovu kandidatúru na post prezidenta

NETKY.SK • 18 December 2013, 15:35 • 2 min
Procházka víta Ficovu kandidatúru na post prezidenta

BRATISLAVA - Kandidát na prezidenta a nezaradený poslanec NR SR Radoslav Procházka víta kandidatúru premiéra Roberta Fica v nadchádzajúcich prezidentských voľbách.

slovakia

left justify in out

Podľa neho totiž premiérova kandidatúra obnažuje základný motív prezidentských volieb. "Na jednej strane úsilie o generačnú a morálnu obnovu verejnej služby na Slovensku, na druhej strane pokus vyčerpanej politickej generácie 90-tych rokov zabezpečiť svoje pozície v štáte takmer naveky. Ľudia si vyberú, moja ponuka zostáva rovnaká: silný prezident, ktorý bude aktívnou protiváhou politickým stranám," uvádza Procházka.

Premiér Robert Fico oznámil, že bude na budúci rok kandidovať za prezidenta SR. Kandidatúru oznámil v Historickej budove Slovenskej národnej rady pri zhodnotení výsledkov vlády a stanovení jej nových cieľov. Na stretnutí boli členovia vlády a poslanci Národnej rady SR za Smer-SD. Prvé kolo prezidentských volieb by malo byť podľa informácií agentúry SITA v sobotu 29. marca. V takom prípade by ich musel predseda NR SR Pavol Paška vyhlásiť do konca tohto roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies