Procházka: Sieť s trojicou zo Sme rodina o spolupráci nerokuje

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 13:43 • 2 min
Procházka: Sieť s trojicou zo Sme rodina o spolupráci nerokuje

BRATISLAVA – Koalícia a ani strana Sieť podľa jej predsedu Radoslava Procházku nerobí nábory poslancov medzi opozíciou. Dnes predseda Sme rodina Boris Kollár povedal, že trojica poslancov, ktorú vylúčili z klubu, rokuje o spolupráci so stranou Sieť.

slovakia

left justify in out

"Rokujú s Radom Baranom, ktorý stojí za Sieťou a financuje túto stranu,“ povedal Kollár. Procházka však tvrdí, že Sieť nemá najmenší dôvod riešiť problémy Sme rodina. „Sú to ich vnútorné veci. Koalícia je stabilná v zostave, v akej funguje, preto nábory nerobí. Nepotrebujeme ich,“ povedal.

 

Apriori sa však podľa Procházku do budúcna nedá vylúčiť, že do klubu pribudnú nejakí poslanci. „Nábor nepotrebujeme robiť. Sme stabilní,“ povedal s tým, že s Martinou Šimkovičovou a Rastislavom Holúbekom sa nikdy nerozprával. S Petrom Marčekom sa raz rozprával o športe.

 

Poslanecký klub Sme rodina vylúčil trojicu poslancov NR SR z klubu. Zostáva mu tak osem členov. Peter Marček, Martina Šimkovičová a Rastislav Holúbek už v klube teda pôsobiť nebudú, ale stávajú sa nezaradenými poslancami. Ako povedal dnes na tlačovej besede predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár, hnutie bude teraz pevnejším. Marček a Holúbek boli vylúčení aj zo strany. Šimkovičová jej členkou nebola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies