Procházka sa vracia z hosťovania v Trnave do Levski Sofia

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 14:02 • 2 min
Procházka sa vracia z hosťovania v Trnave do Levski Sofia

TRNAVA - Stredopoliar Roman Procházka sa po sezónnom hosťovaní v Spartaku Trnava vracia do bulharského futbalového klubu Levski Sofia.

slovakia

left justify in out

"Andeli" obsadili v sezóne 2013/2014 tretiu pozíciu a predstavia sa v 1. predkole Európskej ligy 2014/2015. Procházka ešte odohral v sobotu domáci corgoňligový zápas proti Slovanu Bratislava (1:2) a už 9. júna sa zapojí do prípravy bulharského tímu.

 

"V Levski Sofia mám ešte na rok platnú zmluvu, chcel by som sa tam presadiť do zostavy a pravidelne nastupovať. Človek však nikdy nevie. V klube nastalo veľa hráčskych i funkcionárskych zmien, prišiel nový tréner. Napriek tomu som odhodlaný zabojovať o 'flek' v tíme," povedal Procházka pre oficiálnu internetovú stránku Trnavčanov. Tí nevykúpili 25-ročného záložníka spod zmluvy, transfer by bol pre slovenský klub finančne náročný. 

 

Procházka ukončil tohtosezónne pôsobenie v drese Spartaka pekným gólom proti už istému šampiónovi Slovanu. "Videl som, že na Gašparíka pôjde hĺbková prihrávka. Zakričal som Mišovi, nech mi to pustí, on loptu trochu tečoval a videl som už len voľný priestor, do ktorého som išiel. Vedel som, že musím zakončiť sám, pretože tam nebola iná podpora od spoluhráčov. Zakončil som napokon pekne a netradične ľavou nohou, takže som rád," pridal rodák z Jaslovských Bohuníc opis gólovej situácie a doplnil aj hodnotenie ročníka: "Pravdupovediac, ani my sami sme nečakali, že skončíme na treťom mieste. Vedel som, že budeme na tom určite lepšie ako v minulom ročníku, pretože sa tu zišlo kvalitné mužstvo. No až bronzovú priečku sme nečakali. Keď som s mužstvom trénoval, videl som, čo chalani dokážu. Veril som, že tím má na viac. Napokon prišla šnúra ôsmich víťazných duelov, ktoré nás poslali až na tretie miesto. Dokonca si myslím, že tento tím môže dosiahnuť ešte viac a myslím si, že to bude v nasledujúcej sezóne zaujímavé." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies