Procházka podpísal s Levski Sofia nový kontrakt

NETKY.SK • 1 December 2015, 14:33 • 2 min
Procházka podpísal s Levski Sofia nový kontrakt

SOFIA - Slovenský futbalový stredopoliar Roman Procházka sa dohodol na ďalšej spolupráci so svojím súčasným zamestnávateľom Levski Sofia. Dvadsaťšesťročný rodák z Jaslovských Bohuníc (nar. 14. marca 1989) podpísal novú zmluvu na dva a pol roka. Informovala o tom oficiálna stránka bulharského klubu.

slovakia

left justify in out

"Všetko sa udialo veľmi rýchlo, dohodli sme sa na dvaapolročnej spolupráci. V klube sa cítim dobre a som v ňom šťastný," skonštatoval pre klubovú televíziu odchovanec Spartaka Trnava, ktorý je hráčom Levski od roku 2012.

 

Najslávnejšiemu bulharskému klubu aktuálne patrí v domácej ligovej súťaži 1. miesto. Členovia klubu aj fanúšikovia veria, že tím zo Štadióna Georgiho Asparuchova ukončí v tejto sezóne čakanie na majstrovský titul - ten ostatný sa v prípade Levski zrodil v ročníku 2008/2009.

 

"V uplynulej sezóne sme prehrali vo finále národného pohára. Prekonali sme však ťažké časy a ukazujeme, že Levski má silné mužstvo. Sme síce prví v lige, ale ešte sme nič nedosiahli. Verím, že na konci sezóny sa budeme tešiť z titulu," doplnil trojnásobný slovenský reprezentant.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona