Procházka: Otázka podpory Nesrovnala nesúvisí s jeho členstvom v SDKÚ

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 17:44 • 2 min
Procházka: Otázka podpory Nesrovnala nesúvisí s jeho členstvom v SDKÚ

BRATISLAVA - Strana Sieť sa nerozhoduje o podpore Iva Nesrovnala v jeho kandidatúre na primátora Bratislavy podľa toho, či zostane v SDKÚ-DS, alebo nie, ale podľa kvality jeho programu a schopnosti ho presadiť.

slovakia

left justify in out

 Novinárom to dnes povedal líder Siete Radoslav Procházka.
      

"Sieť netlačí a nebude nikdy tlačiť na niekoho, aby išiel proti svojmu presvedčeniu a robil nejaké kotrmelce. To, či Sieť v Bratislave podporí alebo nepodporí Iva Nesrovnala, nie je podmienené jeho zotrvaním či nezotrvaním v SDKÚ-DS. Ak ho podporíme, nebude to podmienené tým, aby odišiel, bude to jeho osobné rozhodnutie. Ak ho nepodporíme, tak určite nie preto, že zostal alebo nezostal v SDKÚ-DS," deklaroval Procházka.
     

Podobne je to podľa jeho slov aj s prípadnou podporou Rudolfa Bauera (KDS) v Košiciach. "To, či ho podporíme v Košiciach, súvisí s kvalitou jeho programu a schopnosťou ho presadiť. Ak ma jeden aj druhý presvedčia, tak nech zostanú, kde chcú. Ale ak nás ten program nepresvedčí, alebo nás nepresvedčí schopnosť ho presadiť, môžu svoju stranícku knižku spáliť aj rituálne, nič to na veci nezmení," dodal.
     

O prestupe Nesrovnala do Siete sa v zákulisí hovorí už dlhšie s tým, že Nesrovnal by sa mal uchádzať o post primátora Bratislavy v koalícii so Sieťou a Mostom-Híd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies