Procházka hľadá dobrovoľníkov, ktorí mu pomôžu s kampaňou

NETKY.SK • 18 November 2013, 15:36 • 2 min
Procházka hľadá dobrovoľníkov, ktorí mu pomôžu s kampaňou

BRATISLAVA - Občiansky kandidát na prezidenta Radoslav Procházka hľadá dobrovoľníkov, ktorí mu pomôžu s jeho kampaňou.

slovakia

left justify in out

Dobrovoľníci majú byť jedným zo základných pilierov celej prezidentskej kampane, ich hlavnou náplňou práce bude pôsobenie v slovenských regiónoch, kde budú aktívne komunikovať s občanmi zo všetkých kútov Slovenska. Dobrovoľníci sa do Procházkovej kampane môžu prihlásiť na stránke www.podporujemrada.sk, ktorá sa spúšťa v utorok.

"Mne samému dáva prezidentská kandidatúra zmysel iba vtedy, ak bude spoločným úsilím. Hlavnou postavou aj našej kampane, aj prezidentských volieb ako takých, budú ľudia, ktorým na svojej vlasti záleží a vedia, že bez ich účasti zostane Slovensko uväznené v kŕči,” povedal Radoslav Procházka. „Kampane boli doteraz vecou reklám a bilbordov. Sme nesmierne radi, že sa nám už teraz hlásia desiatky dobrovoľníkov, ochotných pomôcť vo svojom voľnom čase. Pre ľudí ako oni vzniká tento projekt,” dodal vedúci volebného štábu Martin Dubéci. Podobný spôsob získavania voličov podľa neho využil aj americký prezident Barack Obama. Prvé dobrovoľnícke akcie má Procházka naplánované na predvianočný čas. 

Prezidentské voľby budú na jar. Na kandidatúru za prezidenta je potrebných buď 15 podpisov poslancov NR SR alebo 15-tisíc podpisov pod petíciu od občanov. Prezidentskú kandidatúru zatiaľ ohlásili podnikateľ Andrej Kiska, bývalý predseda KDH Ján Čarnogurský, nezaradený poslanec NR SR Radoslav Procházka, ktorý odišiel z KDH. Rada KDH ako prezidentského kandidáta schválila Pavla Hrušovského, ktorého podporuje aj Most-Híd. SaS navrhla Petra Osuského. Kandidatúru oznámila aj Ľubica Blašková, 75-ročný vedec Milan Melník. Jozef Behýl, ktorý sa venuje najmä tretiemu sektoru, avizoval, že sa tiež bude uchádzať o post hlavy štátu. Kandidovať chce aj invalidný dôchodca z Košíc Leonid Chovanec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies