Procházkova #Sieť sa definitívne rozpadla, zo strany odišla posledná poslankyňa

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 13:13 • 2 min
Procházkova #Sieť sa definitívne rozpadla, zo strany odišla posledná poslankyňa

BRATISLAVA - Poslankyňa NR SR Alena Bašistová ako posledná definitívne opustila rady strany Sieť.

slovakia

left justify in out

„Bola to moja prvá politická strana. Zažila som to, čo sa máloktorému politikovi podarí v takom krátkom čase. Prudký vzostup, no vzápätí aj prudký pád strany. Keď som sa dostala do parlamentu, verila som, že veľa vecí zmením, budeme fungovať ako poslanecký klub a prinesieme množstvo potrebných noviel zákonov. Nestalo sa tak," povedala poslankyňa Bašistová pre médiá.

 

Podľa jéj slov už necíti žiadnu podporu ani oporu v sieti. „Ani pri jednom pozmeňujúcom návrhu zákona, ktorý som predkladala, mi nepomohol nikto z členskej základne strany. Moje politické ambície sú iné a už sa nestotožňujem so smerovaním Siete," dodala.

 

Bývalí poslanci Siete už pôsobia v poslaneckom klube za stranu Most-Híd Andrej Hrnčiar, Martin Fedor, Igor Janckulík, Eduard Adamčík a Katarína Cséfalvayová.

 

Založiť novú politickú stranu sa rozhodli Miroslav Beblavý, Katarína Macháčková, Simona Petrík a Zuzana Zimenová spolu s odídencami z SaS Jozefom Mihálom a z OĽaNO-NOVA Vierou Dubačovou a Otom Žarnayom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona