Proces tenistky Bouchardovéj proti USTA sa skončí až budúci rok

NETKY.SK • 16 August 2016, 17:23 • 2 min
Proces tenistky Bouchardovéj proti USTA sa skončí až budúci rok

NEW YORK - Proces kanadskej tenistky Eugenie Bouchardovej proti Tenisovej asociácii Spojených štátov amerických (USTA) sa určite neskončí pred tohtoročnými newyorskými grandslamovými US Open (29. augusta - 11. septembra).

slovakia

left justify in out

Trvá od vlaňajšieho 11. decembra. Advokátska kancelária The Morelli, ktorá 22-ročnú hráčku zastupuje, požiadala o 90-dňový odklad prípravného konania. Poukázala na vyťaženosť klientky počas sezóny minimálne do polovice októbra.

Žalujúca strana pôvodne mala dodať svoje podklady do 30. augusta a obhajoba do 30. septembra. Teraz platí, že posudkovú časť zavŕšia 16. januára 2017 a verdikt nebude známy skôr ako 29. februára 2017, uviedla kanadská verzia Yahoo.

Finalistka Wimbledonu 2014 Bouchardová obvinila USTA z nedbanlivosti pri organizovaní US Open 2015 a žiada o kompenzáciu za ujdené prémie a renkingové body. Večer 4. septembra krátko po triumfe nad Dominikou Cibulkovou v 3. kole dvojhry sa pošmykla na klzkej dlážke v zázemí Billie Jean King National Center a utrpela otras mozgu.

 

O dva dni neskôr nenastúpila na osemfinále proti Talianke Roberte Vinciovej. Odvtedy bola do konca roka v súťažnom dianí len raz a 5. októbra nedohrala v Pekingu duel s Nemkou Andreou Petkovicovou pre nevoľnosť.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies