Proces s mužom obvineným z vraždy Čecha v Londýne sa začne v marci

NETKY.SK • 28 September 2016, 16:31 • 2 min
Proces s mužom obvineným z vraždy Čecha v Londýne sa začne v marci

PRAHA - Proces s 29-ročným Raymondom Sculleyom, obvineným z brutálnej vraždy českého manažéra vo východnom Londýne, sa začne na budúci rok 20. marca.

slovakia

left justify in out

Dovtedy zostane vo väzbe. Ďalší dvaja podozriví vo veku 19 a 16 rokov boli zatiaľ do októbra prepustení na kauciu, informoval dnes spravodajský server Novinky.cz. V katolíckom kostole vo východolondýnskej štvrti Poplar, kde sa tragédia stala, si v sobotu omšou uctia pamiatku zavraždeného. Pohreb Zdeňka M. by sa mal konať v Českej republike.

 

Telo 31-ročného Čecha však do vlasti môžu previezť až po odsúhlasení koronerom. Mohlo by sa tak stať niekedy okolo 20. októbra, uviedli Novinky.cz. Zdeňka M. podľa vyšetrovateľov prepadla v noci na štvrtok skupina mladíkov. Konflikt začal v predajni rýchleho občerstvenia Perfect Fried Chicken vo východnom Londýne a skončil sa o necelých sto metrov ďalej.

 

Bezvládneho Čecha našiel ležať na chodníku v kaluži krvi cyklista, ktorý prechádzal okolo. Útočník alebo útočníci ho zrejme dobili kovovou reťazou na bicykel. Muž na mieste zomrel na krvácanie do mozgu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies