Problémy s brušným svalstvom možno pripravia Andyho Murrayho o účasť na legendárnom Wimbledone

NETKY.SK • 21 Jún 2022, 08:04 • 2 min
Problémy s brušným svalstvom možno pripravia Andyho Murrayho o účasť na legendárnom Wimbledone

LONDÝN – Britský tenista Andy Murray napriek problémom s brušným svalstvom verí, že sa bude môcť predstaviť na treťom grandslamovom podujatí sezóny vo Wimbledone. V prvej polovici júna sa zranil vo finále trávnatého turnaja ATP v Stuttgarte a minulý týždeň sa musel odhlásiť z podujatia v londýnskom Queen´s Clube.

slovakia

left justify in out

Murray mal fyzické problémy aj počas minuloročného Wimbledonu

 

„Pozitívom je, že už môžem trénovať, ale niektoré údery stále nie som schopný hrať. Zranenie sa hojí, ale stále to nie je ono. Dúfam, že v najbližších dňoch budem mať príležitosť ešte viac postihnuté miesto otestovať a snáď budem v poriadku. Cítil som sa dobre herne i fyzicky, žiaľ, zranil som sa, a to je frustrujúce," uviedol trojnásobný grandslamový šampión pre agentúru AFP.

Už vlani mal Murray pred Wimbledonom zdravotné problémy a nemohol naplno trénovať, na londýnskej tráve sa napokon prebojoval do tretieho kola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies