Problémy Plzne s obrancami pokračujú, zranil sa Limberský

NETKY.SK • 30 September 2013, 14:51 • 2 min
Problémy Plzne s obrancami pokračujú, zranil sa Limberský

PLZEŇ - Úradujúcemu českému majstrovi vo futbale Viktorii Plzeň sa zranil ďalší stabilný člen základnej zostavy. Už v 20. min piatkového ligového stretnutia v Jihlave opustil ihrisko ľavý obranca David Limberský. Prognóza hovorí o približne šesťtýždňovej nútenej absencii.

slovakia

left justify in out

Zranení sú aj slovenský stopér Marián Čišovský a Radim Řezník. Český reprezentant Limberský vynechá zápas v Lige majstrov s CSKA Moskva i dvojstretnutie s Bayernom Mníchov.

"Urobím maximum pre to, aby som stihol záver jesennej časti sezóny a mohol si vychutnať aspoň záverečné dva duely v základnej skupine Ligy šampiónov. Teraz ma čaká poctivá rekonvalescencia, celý čas chcem byť s tímom. Som presvedčený, že chalani budú aj bezo mňa pokračovať v nastolenom tempe a pobijú sa o úspech na všetkých frontoch," cituje portál www.iDnes.cz slová Davida Limberského, ktorý má problémy s pravým stehenným svalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies