Problémový Dani Osvaldo bude hrávať za Bocu Juniors

NETKY.SK • 10 Február 2015, 09:46 • 2 min
Problémový Dani Osvaldo bude hrávať za Bocu Juniors

BUENOS AIRES - Taliansky futbalový reprezentant Pablo Daniel Osvaldo bude v kariére pokračovať v argentínskom klube Boca Juniors.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu goal.com hráč cez víkend rokoval so slávnym argentínskym klubom a v priebehu utorka ho predstavia ako novú posilu.

 

Dvadsaťdeväťročný Osvaldo, ktorý je rodákom z Buenos Aires, má povesť problémového hráča. Koncom januára médiá informovali o tom, že taliansky klub Inter Miláno a útočník Osvaldo pripravujú vzájomnú žalobu na protistranu. Vzťah medzi klubom a hráčom sa narušil po ligovom dueli na pôde Juventusu Turín (1:1) začiatkom januára, v ktorom chcel Osvaldo zaútočiť na spoluhráča Maura Icardiho. Po zápase, v ktorom stihol odohrať iba záverečných päť minút, dva dni absentoval na klubových povinnostiach vrátane tréningového procesu. Podľa denníka Corriere della Sera chcel Osvaldo po zápase s Juventusom dokonca fyzicky atakovať aj trénera Interu Roberta Manciniho. 

Inter pozastavil argentínskemu rodákovi činnosť a chcel hráča žalovať pre neplnenie si povinností vyplývajúcich zo zmluvy. Osvaldo zas vyčítal Milánčanom, že mu bránili trénovať s mužstvom, čo sa podľa talianskych pravidiel nesmie. 

 

"Nerazzurri" následne s hráčovým kmeňovým zamestnávateľom FC Southampton podnikli kroky k tomu, aby hráčovi našli iné pôsobisko. Útočník vtedy odmietol posilniť Queens Park Rangers, FC Turín aj Cagliari, ochotný bol prijať jedine ponuky úhlavných rivalov Interu - AC Miláno a Juventusu Turín. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies