Problémovú herečku Amandu Bynes opäť zatkli: Mala pri sebe marihuanu!

NETKY.SK • 24 Máj 2013, 11:22 • 2 min
Problémovú herečku Amandu Bynes opäť zatkli: Mala pri sebe marihuanu!

NEW YORK - Americkú herečku Amandu Bynes vo štvrtok večer zatkli v jej newyorskom byte a odviezli na psychiatrické vyšetrenie do Roosveltovej nemocnice.

slovakia

left justify in out

Podľa NBC News do jej bytu na Manhattane dorazila polícia po tom, čo niekto nahlásil výtržníctvo. Dvadsaťsedemročná herečka po ich príchode z okna 36. poschodia vyhodila vodnú fajku, za čo si vyslúžila obvinenie z ohrozenia z nedbanlivosti. Podľa portálu TMZ.com Bynes na prítomných policajtov kričala: "Viete, kto som?". Fox 5 News informovali, že herečku zatkli aj pre držbu marihuany.

Amanda Bynes, ktorá je známa z filmov ako Nenapraviteľný klamár (2002), Po čom dievča túži (2003), Stroskotaná láska (2005), Super náhradník (2006), Snehulienka to má v paži (2007), Hairspray (2007) či Easy A (2010), má v ostatnom období početné problémy so zákonmi. Navyše, podľa viacerých svedkov sa správa veľmi zvláštne, rozpráva sa s rôznymi predmetmi alebo máva bezdôvodné hysterické záchvaty smiechu. Bynes zatkli v apríli 2012 za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Už o niekoľko dní neskôr údajne spôsobila dopravnú nehodu a ušla z miesta činu. Ďalšiu autonehodu spôsobila v auguste, pričom aj vtedy ušla z miesta incidentu. Herečka dostala za tieto skutky pred niekoľkými týždňami trojročnú podmienku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies