Pro-Hokej urobí všetko, aby extraliga mala aj ďalej 10 klubov

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 06:48 • 2 min
Pro-Hokej urobí všetko, aby extraliga mala aj ďalej 10 klubov

Pro-Hokej urobí všetko, aby extraliga mala aj ďalej 10 klubov - Hokej Najdôležitejší výstup z utorňajšieho mimoriadneho valného zhromaždenia Pro-Hokeja v Bratislave je ten, že jeho akcionári urobia všetko preto, aby nový ročník slovenskej extraligy pokrač

slovakia

left justify in out

img

Najdôležitejší výstup z utorňajšieho mimoriadneho valného zhromaždenia Pro-Hokeja v Bratislave je ten, že jeho akcionári urobia všetko preto, aby nový ročník slovenskej extraligy pokračoval s desiatimi klubmi. Odchod majstrovského Slovana Bratislava do medzinárodnej KHL už stojí tesne pred finalizáciou, zostáva tak doriešiť extraligového doplnenie.
      "Mimoriadne valné zhromaždenie rokovalo o tom, ako ujednotiť názor o postupe po odchode klubu či prípadne klubov z extraligy. Dohodlo sa, že Pro-Hokej urobí všetko preto, aby po rokovaniach so Slovenským zväzom ľadového hokeja a Združením oddielov a klubov I. hokejovej ligy, sa v extralige pokračovalo v desaťčlennom zložení," povedal TASR riaditeľ Pro-Hokej Vladimír Paštinský.
      Okrem odchodu Slovana, ktorý je už takmer istý, je v hre prípadné účinkovanie Popradu v KHL a nutné doplnenie najvyššej súťaže. Paštinský však nechce predbiehať, kto a za akých podmienok by mohol odchádzajúci klub či kluby nahradiť. "Bude sa rokovať medzi Pro-Hokejom, SZĽH a ZOK I. HL SR, nechcem v tejto veci predbiehať," dodal riaditeľ. Záujem pôsobiť v slovenskej extralige prejavili už skôr Piešťany, posledný finalista I. ligy, či Prešov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies