Priznanie šéfa McLarenu: Dostali sme na frak

NETKY.SK • 26 November 2013, 15:55 • 2 min
Priznanie šéfa McLarenu: Dostali sme na frak

WOKING - Šéf McLarenu v motoristickej formule 1 Martin Whitmarsh nebude akceptovať nijaké výhovorky, pokiaľ sa tím nespamätá v nasledujúcej sezóne z tohtoročného fiaska.

slovakia

left justify in out

Jazdci britskej stajne prvýkrát od roku 2006 nedosiahli ani jedno víťazstvo v 19 pretekoch, najlepším umiestnením bolo štvrté miesto Jensona Buttona v nedeľňajšom záverečnom podujatí ročníka v Brazílii. Toto trápenie sa pripisuje rozhodnutiu zo zimnej prestávky, keď v tíme kompletne prerobili monopost z roku 2012. Nové auto MP4-28 však nefungovalo podľa predstáv.

"Bol to ťažký rok. Dostali sme na frak a dúfam, že to je to, čo sme potrebovali, aby sme sa prebudili. Keď prežívate zlé obdobie, bilancujete všetko. Na okruhu a vo vývoji auta musíme odviesť lepšiu prácu. Budúci rok potrebujeme vyhrávať, na to sa zameriava každý v továrni," povedal Whitmarsh pre Sky Sports. Sezóna 2014 bude prelomová najmä z pohľadu zmien pohonných agregátov, z osemvalcových motorov s objemom 2,4 litra sa prejde k 1,6-litrovým šesťvalcom s turbom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies