Priznanie Roberta Pattinsona: Som príliš citlivý

NETKY.SK • 30 August 2013, 09:56 • 2 min
Priznanie Roberta Pattinsona: Som príliš citlivý

LOS ANGELES - Britský herec Robert Pattinson je podľa jeho slov príliš citlivý. Ako sám priznal, často ho trápi, čo si o ňom myslia iní.

slovakia

left justify in out

"Na iných ľuďoch to vidíte stále - je také ľahké ísť zlou cestou a stať sa úplným idiotom," uviedol pre magazín InStyle a spomenul kolegu, ktorý sa povyšoval nad ostatných už pri svojom prvom filme. "Asi som príliš citlivý. Nechcem, aby ma ľudia nemali radi. Je pre mňa ťažké niečo od nich žiadať, keď im začnete rozkazovať, poslúchnu, lebo musia. Potom si povedia: 'Ok, bol si ku mne panovačný, teraz ťa budem za chrbtom ohovárať,'" opísal 27-ročný herec, ktorý vraj na strednej škole nebol populárny. "Ja a moja malá skupina priateľov, ktorú dodnes mám, sme boli umelci. Nikdy nás nepozývali na cool večierky a keď náhodou áno, tak sme stáli v kúte," povedal.

Robert Pattinson na seba upozornil ako Cedric Diggory vo filme Harry Potter a Ohnivá čaša (2005). Skutočne sa však preslávil až o tri roky neskôr, keď stvárnil upíra Edwarda Cullena v prvej zo série snímok ságy Twilight. Po boku Kristen Stewart si zahral aj v ostatných štyroch častiach, pričom posledná z nich s názvom Twilight sága: Úsvit - 2. časť mala premiéru v slovenských kinách vlani v novembri. Médiá ho označujú za jeden z najväčších mladých britských filmových talentov v Hollywoode a jednu z najpríťažlivejších mužských hereckých hviezd na svete. Diváci ho poznajú aj z romantickej drámy Nezabudni na mňa (2010), na ktorej spolupracoval aj ako výkonný producent, či filmov Voda pre slony (2011), Miláčik (2012) alebo Cosmopolis (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies