Priznanie Peta Dohertyho: Stále beriem drogy!

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 14:36 • 2 min
Priznanie Peta Dohertyho: Stále beriem drogy!

LONDÝN - Britský hudobník Pete Doherty priznal, že stále užíva krek a heroín. Povedal to počas rozhovoru pre hudobný magazín NME, v ktorom tiež opísal zdravotné problémy súvisiace so závislosťou.

slovakia

left justify in out

"Myslím, že je nemožné udržať si akúsi zdravú závislosť od kokaínu a heroínu a potom sa nazývať zdravým. Ste blázon, ak si to myslíte," vyjadril sa spevák. "Keď prestanem fajčiť krek, čo som urobil len nedávno, teda fajčím ho oveľa menej, začal som okamžite z pľúc vykašliavať všetok ten hnus. To sa vám však nemôže stať, pokiaľ ho fajčíte stále. Hneď po tom, ako prestanete brať drogy, začnete akýsi priamy pouličný boj s vaším zdravím. Musel by som prísť o ruku alebo stratiť chuť na sex, aby som drogy prestal užívať," dodal Doherty.

Tridsaťštyriročný hudobník, ale i spisovateľ, herec, básnik a maliar bojuje s drogami už niekoľko rokov. Dostal sa pre ne aj do väzenia. Verejnosti je známy aj z titulných stránok bulvárnych denníkov, na ktorých sa pravidelne objavoval práve v súvislosti s drogami ale aj vďaka vzťahu s topmodelkou Kate Moss. Preslávil sa však ako člen skupiny The Libertines, ktorú v roku 1997 založil spolu s Carlom Barâtom. Jeho ďalším projektom je indie kapela Babyshambles, ktorá by mala v septembri vydať tretí štúdiový album s názvom Sequel To The Prequel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies