Priznanie manžela Reese Witherspoon: Šoféroval som opitý!

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 11:51 • 2 min
Priznanie manžela Reese Witherspoon: Šoféroval som opitý!

LOS ANGELES - Manžel americkej herečky Reese Witherspoon, ktorého 19. apríla zatkli za šoférovanie pod vplyvom alkoholu, vo štvrtok na súde v Atlante priznal svoju vinu. Jim Toth sa tak vyhol väzeniu, dostal však 12-mesačný podmienečný trest. Okrem toho musí zaplatiť pokutu, absolvovať 40 hodín verejnoprospešných prác a program o rizikách konzumácie alkoholu.

slovakia

left justify in out

Totha spolu s Witherspoon zatkli po tom, čo si policajti všimli, že herečkin manžel šoféruje v nesprávnom pruhu. Toth musel preto podstúpiť dychovú skúšku, no vtedy sa Witherspoon vraj začala vykláňať z okna a vyhlásila, že neverí, že ide o skutočného policajta. Následne vyšla von z auta a odmietala sa doň vrátiť, aj keď sa ju manžel pokúšal upokojiť. Ako tvrdí dotyčný policajt, spýtala sa ho, či vie, ako sa volá. "Odpovedal som: 'Nie, momentálne nepotrebujem poznať vaše meno'. Ona uviedla: 'Čoskoro zistíte, kto som,'" opísal situáciu. Witherspoon, ktorú obvinili z výtržníctva, sa vo štvrtok na súd nedostavila, bol tam iba jej právnik Bruce Morris. Tomu údajne sudca oznámil, že herečka bude musieť zaplatiť pokutu 213 dolárov (v prepočte 161 eur). 

Herečka po incidente najprv médiám poskytla oficiálne vyhlásenie, v ktorom svoje správanie oľutovala a ospravedlnila sa. Následne sa vo štvrtok objavila v televíznom programe Good Morning America, kde povedala: "Vyšli sme si do reštaurácie v Atlante a vypili sme priveľa vína. Mali sme pocit, že sme spôsobilí na šoférovanie, ale mýlili sme sa. Je nám to veľmi ľúto a cítime sa trápne. Nemali sme to spraviť". 

Tridsaťsedemročná Witherspoon je známa napríklad z filmov Veľmi nebezpečné známosti (1999), Americké Psycho (2000), Je dôležité mať Filipa (2001), Pravá blondínka (2001), Dievča na roztrhanie (2002), Pravá blondínka 2 (2003), Trh márnosti (2004), Penelope (2006) či Ako vieš? (2010). Predvlani si po boku Roberta Pattinsona zahrala v romantickej dráme Voda pre slony a minulý rok účinkovala v snímke To bude boj!, v ktorej sa spolu s ňou predstavili Tom Hardy a Chris Pine. Za stvárnenie June Carter vo filme Walk the Line (2005) získala okrem iného Oscara, cenu BAFTA, Zlatý glóbus či Screen Actors Guild Award. Rodáčka z New Orleans 27. septembra 2012 porodila Tothovi syna Tennesseeho Jamesa. Ďalšie dve deti, syna Deacona a dcéru Avu, má s exmanželom Ryanom Phillipom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona