Priznanie Chrisa Browna: Po napadnutí Rihanny som zvažoval samovraždu

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 10:14 • 2 min
Priznanie Chrisa Browna: Po napadnutí Rihanny som zvažoval samovraždu

LOS ANGELES - Americký r'n'b spevák Chris Brown zvažoval po fyzickom napadnutí expriateľky Rihanny v roku 2009 samovraždu.

slovakia

left justify in out

Prezradil to v traileri dokumentu Welcome to My Life, ktorý sleduje jeho kariéru pred a po spomínanom incidente, pri ktorom na barbadoskú rodáčku zaútočil v aute. "Z amerického zlatíčka som sa stal nepriateľom číslo jedna" uviedol dodávajúc "cítil som sa ako monštrum. Rozmýšľal som nad samovraždou. Nespal som, sotva som jedol." V snímke, ktorá zatiaľ nemá dátum uvedenia na trh, by sa mali objaviť aj ďalšie osobnosti šoubiznisu, ako napríklad Usher, Jamie Foxx, Jennifer Lopez či Mary J. Blige.


Dvadsaťšesťročný interpret tvoril s Rihannou pár od roku 2008. Po spomínanom napadnutí v roku 2009 sa rozišli a on za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. V roku 2013 spolu znova randili.


Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona