Priznanie Andreja Danka: Muža, ktorého zrazil Daniel Lipšic poznal

NETKY.SK • 26 September 2016, 12:32 • 2 min
Priznanie Andreja Danka: Muža, ktorého zrazil Daniel Lipšic poznal

BRATISLAVA - Stratu Daniela Lipšica (OĽaNO-NOVA), ktorý koncom septembra príde o poslanecký mandát, keďže zrazil chodca, ktorý zomrel, bude podľa predsedu SaS Richarda Sulíka v opozícii cítiť.

slovakia

left justify in out

Zároveň podľa Sulíka Lipšic nastavil latku v politickej kultúre veľmi vysoko. Predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) si myslí, že Lipšicov čin by sa nemal heroizovať a bola to Lipšicova "psia povinnosť".

 

Danko priznal, že chodca, ktorý pri autonehode zomrel, poznal a zastupoval ho pred svojim vstupom do politiky. "Zachránil som ho, pretože mu hrozilo, že ho vysťahujú na ulicu," povedal Danko s tým, že viac o ňom nechce rozprávať. Povedal to v diskusnej relácii televízie TA3 V politike.

 

Sedemdesiatdvaročný Emil Kalaber bol správcom na Slovane a v roku 2006 údajne potreboval náhradné bývanie. Andrej Danko priamo spolupracova s jeho synom. „Viac som spolupracoval s jeho synom Jaroslavom a otca som spoznal cez syna, keď potreboval pomoc s bytom,“ prezradil Danko pre Nový čas.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona