Priveďte Ronaldinha do Montrealu, sníva Budaj

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 14:47 • 2 min
Priveďte Ronaldinha do Montrealu, sníva Budaj

MONTREAL - Bývalý najlepší futbalista sveta Ronaldinho je momentálne bez klubu a slovenský hokejový brankár Peter Budaj by ho rád videl v Montreale, kde pôsobí v drese Canadiens od sezóny 2011/2012.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný gólman "poradil" predstaviteľom miestneho účastníka MLS Montreal Impact, aby ho oslovili.

"Ronaldinho je voľný hráč! Poďme, Impact. Pokúste sa priviesť legendu do Montrealu," uvádza sa na twitterovom konte @peterbudaj30, odkiaľ čerpal námet aj Le Journal dé Québec či kanadská TVA Sports. 

 

 

 

 

Tridsaťštyriročný ofenzívny stredopoliar ukončil svoje pôsobenie v brazílskom klube Atlético Mineiro po vzájomnej dohode napriek tomu, že mal zmluvu do konca tohto roka. Majster sveta 2002, ktorý strávil najlepšie obdobie kariéry v FC Barcelona (2003 - 2008), sa po úspešných angažmánoch v Európe vrátil domov do Brazílie a od roku 2012 hrával za Atlético Mineiro. V drese klubu z Belo Horizonte nastrieľal v 88 zápasoch 28 gólov a v roku 2013 sa stal

 

Juhoamerickým futbalistom roka. Jeho klub sa stal víťazom regionálneho šampionátu Campeonato Mineiro a tiež ovládol Copa Libertadores, juhoamerickú obdobu Ligy majstrov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona