Pritiahnite si šťastie do života celkom jednoducho

NETKY.SK • 6 Január 2017, 09:19 • 2 min
Pritiahnite si šťastie do života celkom jednoducho

BRATISLAVA - Nový fenomén Switch words pobláznil ľudí. Ide vlastne o to, že pomocou týchto "prepínacích slov" je možné rýchlo prepínať svoju energiu z jednej dimenzie do inej dimenzie. Každé slovo sa môže stať "prepínacie".

slovakia

left justify in out

Slovo má moc a dajú sa ním ovplyvniť určité nepriaznivé situácie a funguje to v podstate rovnako, ako keď vypínačom zapnete svetlo. Jednoducho prepnete z tmy na svetlo.

 

Switch words sa dajú prirovnať k mantrám, ktoré hinduizmus používa už po stáročia. Ide o vieru, že opakovaním jedného určitého slova sa ono slovo "zhmotní".

 

Termín switch words začal prvýkrát používať zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud. Neskôr jeho teóriu prevzal James T. Mangán, ktorý rozšíril slovník slov. Mangán prišiel na to, že pomocou slov človek dokáže prepnúť energiu z negatívnej na pozitívnu a pomocou novej energie potom môže zmeniť určité zvyky.

 

Napríklad, ak je človek výrazne negatívny, mal by opakovať spojenie slov "zlatý východ slnka". Človek s neutrálnou energiou, ktorý chce mať pozitívnu energiu, môže opakovať slovo "dúha". Slovo sa nemusí opakovať nahlas, stačí si ho len predstaviť. Slová (ale aj osoby, situácie, pocity, veci) môžu naštartovať novú kariéru, uľaviť od bolesti, pomôžu prekonať porážku, alebo frustráciu z neúspechu.

 

Pre matku môže byť tou osobou jej dieťa. Jeho úsmev, objatie. To jej dodáva energiu. Je tiež dobré oživiť si niektoré pozitívne slová, na ktoré máte pekné spomienky. Napríklad ak vám mama hovorila "anjelik", môže vás opakovanie tohto slova povzbudiť. Niekomu zase mohol otec hovoriť "môj malý Einsteina", takže slovo "Einstein" mu môže pomôcť, ak sa mu nedarí vyriešiť nejakú náročnú úlohu. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies