Pristihnutí in flagranti

NETKY.SK • 11 Marec 2017, 08:45 • 2 min
Pristihnutí in flagranti

BRATISLAVA - Sú bohatí, slávni a tiež neverní. Nevýhodou slávy je to, že majú neustále fotografov za sebou. A tí ich môžu odfotiť aj v tej najmenej vhodnej chvíli, napr. pri nevere. Toto sú známe celebrity, ktoré boli pristihnuté in flagranti.

slovakia

left justify in out

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher tvoril niekedy pár so známou Demi Moore. Jemu však zjavne nestačila a tak sa za jej chrbtom stretával s mladou blondínkou dosť dlhú dobu. Preto bolo len otázkou času, kedy ich pri tom vyfotia.

 

obrazok

 

Arnold Schwarzenegger

Hrdina akčných filmov dokázal tajiť zálety pekne dlho. Museli to byť nervy, keď sa to dialo priamo pod strechou rodinného domu. Arnold si začal pomer s ich gazdinou, ktorá onedlho otehotnela.

 

obrazok

 

David Boreanaz

David bol dlho ženatý a podľa svojich slov šťastne, lenže ani to mu nebránilo, aby si "vyhodil z kopýtka". S milenkou známeho golfistu Tigera Woodsa. Pohotový fotograf zaznamenal pár bozkov po prehýrenej noci a hneď bolo vymaľované.

 

obrazok

 

Hugh Grant

Jedného letného večera bol pristihnutý paparazzmi na parkovisku. Na tom by ešte nebolo nič moc divné, ​​keby mu spoločnosť vo vozidle nerobila prostitútka. Tá sa do objektívu usmievala, ale jeho dlho ročnej priateľke Elizabeth Hurley do smiechu moc nebolo.

 

obrazok

 

Kristen Stewart

Kristen sa s Robertom Pattinsonom zoznámila pri natáčaní Twilight ságy a bola z toho láska ako hrom. Lenže love story nemala dlhé trvanie. Skončila vo chvíli, keď Kristen načapal fotograf, a to vo vášnivom objatí s režisérom Rupertom Sandersom.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona