Prísne bezpečnostné opatrenia pred duelom Mayweathera s Pacquiaom

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 09:58 • 2 min
Prísne bezpečnostné opatrenia pred duelom Mayweathera s Pacquiaom

MEXIKO - Množstvo príslušníkov, pancierové autá a trezor v bezpečnostnom trakte – manévre mexickej polície sprevádzali opasok pre víťaza očakávaného súboja o majstrovský titul medzi boxermi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom.

slovakia

left justify in out

Trofej s 3000 smaragdami a jedným kilogramom zlata previezla polícia z dielne v meste Ecatepec do špeciálnej miestnosti v pivnici v sídle polície v hlavnom meste Mexika, informovala agentúra dpa.

 

Cez víkend potom putoval opasok v hodnote jedného milióna dolárov za najprísnejších bezpečnostných opatrení na miestne letisko a odtiaľ do USA. Detaily celej operácie zverejnila polícia až v stredu. V sobotu si Mayweather a Pacquiao zmerajú v Las Vegas sily v boji o titul vo velterovej hmotnostnej kategórii. Experti odhadli možné príjmy zo súboja v sume až 400 miliónov amerických dolárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies