Príslušník tajnej služby sa fotil v Putinovej pracovni

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 09:03 • 2 min
Príslušník tajnej služby sa fotil v Putinovej pracovni

MOSKVA - Ruská tajná služba overuje pravosť zverejnených fotografií, na ktorej je zachytený jej niekdajší zamestnanec v miestnosti veľmi podobnej kremeľskej pracovni prezidenta Vladimira Putina.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to v utorok hovorca FSO, obdoby americkej tajnej služby zodpovednej za bezpečnosť ústavných činiteľov. Tá chce zistiť, ako sa Alexej Ustimčuk, ktorého pred rokom odsúdili na 4,5-ročný trest, dostal na také citlivé a prísne strážené miesto. Podľa denníka Moskovský Komsomolec, ktorý ako prvý zábery zverejnil, ide o autentické zábery publikované na zoznamovacích portáloch s cieľom ohúriť prípadné záujemkyne. Ako píše, "akýkoľvek darebák môže napochodovať do kancelárie hlavy štátu a mať svoj fototermín".

Úrady však zo záberov mladého muža sediaceho za obrovským stolom, s veľkými kreslami v popredí a so štátnou vlajkou v pozadí pobavené nie sú a prisľúbili dôkladné vyšetrenie konania Ustimčuka, ktorého odsúdili za únos a vydieranie ruského podnikateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies