Prišiel do školy pre syna, vyhrážal sa mu smrťou!

NETKY.SK • 22 Marec 2013, 09:41 • 2 min
Prišiel do školy pre syna, vyhrážal sa mu smrťou!

BRATISLAVA - Polícia dnes zadržala 31-ročného Bratislavčana, ktorý údajne išiel do školy za maloletým synom, vulgárne mu nadával a vyhrážal sa mu zabitím. Potom ho mal sotiť na zem.

slovakia

left justify in out

"Dnes o 12.45 h sme prijali oznámenie, že na Sklenárovej ulici v Bratislave malo prísť k nebezpečnému vyhrážaniu sa. Po príchode na miesto sa policajti skontaktovali s oznamovateľkou, ktorá uviedla, že sa jej a jej rodinným príslušníkom vyhrážal 31-ročný Bratislavčan, ktorý z miesta činu ušiel na osobnom motorovom vozidle," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Tatiana Kurucová. Žena povedala policajtom aj o vyhrážaní sa maloletému synovi v škole.

Policajti začali následne po mužovi pátrať. "Na Bajkalskej ulici v Bratislave, v smere na Prievozskú ulicu, podozrivého muža zastavili na osobnom motorovom vozidle. Nakoľko vzniklo podozrenie, že 31-ročný Bratislavčan sa dopustil trestného činu, policajti ho obmedzili na osobnej slobode a následne eskortovali na príslušné policajné oddelenie," dodala Kurucová. S podozrivým Bratislavčanom policajti vykonávajú všetky potrebné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies